Zelf boekhouden
Zelf boekhouden kan best spannend zijn, zeker als je er voor het eerst mee gaat beginnen. Waar begin ik? Voldoet mijn boekhouding wel aan alle wettelijke verplichtingen? Wie kan ik bellen als ik een vraag heb? Bij Jortt herkennen we deze vragen. Jortt is namelijk gemaakt voor ondernemers zoals jij. Boekhouden hebben we dus heel gemakkelijk gemaakt. Intuïtief leiden we je door je boekhouding heen.
Zelf boekhouden helpt je met ondernemen. Je begrijpt namelijk hoe je er financieel voor staat en je weet hoeveel belasting je moet betalen. Dat slaapt een heel stuk beter.
Automatisch boekhouden
En nu het mooiste: Jortt leert van iedere boeking die je doet. Bij iedere volgende boeking vult Jortt steeds meer gegevens automatisch voor je in. Al snel doet Jortt meer dan 80% van je boekhouding automatisch voor je.
Zo simpel kan het dus zijn. En heb je vragen? Je kan ons altijd bellen. Het resultaat?
- Je voldoet aan alle wettelijke verplichtingen
- Je hebt volledig inzicht in je bedrijf
- Je doet een correcte btw-aangifte
- Je boekhouding gaat grotendeels automatisch
- En dat alles met een minimale inspanning
Breng vandaag nog je boekhouding op orde met Jortt. Jortt is de eerste maand gratis en daarna slechts € 12,50 per maand.
Korting
Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen extra de opstartservice gratis (1 uur telefonisch consult) t.w.v. € 80,-.
Als je bent ingelogd in jouw account, vind je daar de link waarnaar je kunt doorklikken om je aan te melden voor Jortt Online Boekhouden met korting!
Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:
- Diverse helpdesks
- Juridische service
- Incassoservice
- Modelcontracten
- Downloads
- Tientallen andere collectieve kortingen
Om van de korting van Jortt gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Als je bent ingelogd in jouw account, vind je daar de link die je nodig hebt om je aan te melden voor online boekhouden met gratis opstartservice.
Word nu lid

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"
Marianne Jacobs - Q Consult in Food